LoginSkip to content

Strømforsyningen holder toget på sporet

Det er meget få elektronikprodukter, der får så mange tæsk, som dem der sidder i togene. Temperaturudsvingene er enorme, transienter er der masser af, og chok og vibrationer optræder ved hver eneste skinnestød. Men både personale og passagerer forventer, at tingene bare virker, og her holder Powerbox’ mangeårige ekspertise inden for jernbaneforsyninger hjulene i gang.

Hvis man ikke lige kan forestille sig, at jernbanedriften har brug for strømforsyninger, så skal man nok tro om igen. Togstyringscomputere, radio- og telefonsystemer, motorstyringskredsløb, kantineudstyr, pengekasserne, WiFi, el-forsyning til pladserne, lys og informationstavler, ATC-systemer, bom- og signalanlæg kræver alle strømforsyninger, og de skal være robuste, pålidelige og i stand til at tåle miljøer, der kan være langt hårdere end mange industrimiljøer. Der er faktisk en betydelig udfordring at fremstille en strømforsyning, der kan godkendes til banedrift.
Det stiller store krav til strømforsyningsleverandøren. Powerbox, som er Danmarks største leverandør af strømforsyningsprodukter, har for nyligt skiftet navn, ejerkreds og firmaprofil, men det er fortsat de fleste af de oprindelige eksperter, der hjælper kunderne i Powerbox – det rokker et nyt logo og en ændret organisation ikke ved. Udgangspunktet er fortsat de dygtige folk, som branchen kender og de varemærker, som har været på Powerbox’ program igennem mange år. Men ændringerne har selvfølgelig et formål: Med en tæt dialog skal afstanden mellem den tekniske ekspertise og kundernes stadigt mere specifikke behov for strømforsyninger gøres så kort som overhovedet muligt.

Powerbox har en lang og stolt tradition inden for strømforsyning af banemateriel og har dedikeret en hel division udelukkende til baneapplikationer. Her finder man de ingeniører og brancheeksperter, som kan optimere valget af en strømforsyning præcist til selv de mest individuelle kundespecifikationer. Det gælder uanset, om en kommerciel forsyninger fra standardprogrammet, en modificeret standardforsyning eller en fuldtændigt kundespecifik forsyning er den bedste løsning.

Man banedrift handler om meget mere en robust og pålidelig drift samt ekstraordinært høje MTBF-tal. Også inden for jernbaneapplikationerne er der i dag så meget fokus på effektivitet og størrelse, power management samt styrings- og power-down funktioner, at samspillet mellem applikationernes intelligente dele og strømforsyninger er blevet meget tættere. Og så er det ikke sikkert, at der lige findes en strømforsyning, som direkte fra producenten hylde kan opfylde kundens mere detaljerede behov. Derfor er det af vital betydning at kunne trække på Powerbox eksperter, når man har en konkret forsyningsproblem, der skal løses. Virksomhedens ingeniører er ikke bundet op på et givent fabrikat, men kan udpege den løsning, der bedst og billigst løser kundens behov ud fra en klokkeklar definition af specifikationerne. Så bliver forsyningen optimal – også til de mest krakilske jernbaneoperatører, som vil have en lang levetid og en snorlige forsyning, der holder togene på sporet uagtet barske omgivelser.

Powerbox tekniske support er i dag opdelt i en række hovedområder, jernbane-, forsvars-, medico-, industri- og marineapplikationer. Et nyt PRBX-logo og fem nye brochurer fortæller om Powerbox’ ambitioner for fremtiden – både overordnet og inden for de enkelte, afgrænsede segmenter.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Powerbox A/S

Gitte Norup, Sales Director

Tlf. 45 28 06 22 (dir.)

E-mail: gitte.norup@prbx.com

Web: www.prbx.com

Powerbox 151211 PM jernbane

world map

Choose market:

To provide products and information related to your market, please select your preferred market. We use cookies on our website to improve your online experience. Read more about how we use cookies here.

CLOSE X

Search PRBX.com

Results