LoginSkip to content
COTS/MOTS Power supplies

Powerbox COTS/MOTS strømforsyninger gør de krævende applikationer mulige

Powerbox, der er blandt Europas førende virksomheder inden for strømforsyninger og som gennem fire årtier har optimeret forsyninger til krævende applikationer, lancerer sin nye Defense Line af robuste strømforsyninger til yderst krævende miljøer. Lanceringen inkluderer syv serier af forsyninger, der omfatter tre DC/DC- (DAA-DAB-DAC) og fire AC/DC-typer (DBA-DBB-DBC-DBD) med effekter mellem 50W og 1.200W. DAx- og DBx-serierne med metalchassis bruger en baseplate-køling til temperaturer mellem -40 og op til +100°C. Til ekstremt krævende applikationer kan forsyningerne konfigureres med en konform coating og mekanisk-/elektrisk robust udformning til at modstå såvel hårde transienter og krævende støjgrænser, som det er påkrævet inden for mange defense-, marine-, aerospace-, jernbane og udvidede industristandarder. De kommercielle-/forsvarsrettede (COTS/MOTS – commercial/military off-the-shelf) forsyninger er tiltænkt en høj grad af tilgængelighed, en kort time-to-market og en modulær konfiguration. DAx- og DBx-serierne understøtter op til seks outputs, der kan forbindes i serie, parallel eller som stand-alone, hvad der gør forsyningerne meget alsidige.

Defense Line DC/DC DAA/DAB/DAC-forsyningerne har meget effektive input-filtre, interne diode til beskyttelse mod reverse-spænding, input-transientbeskyttelse samt en intern sikring. Hvert output er beskyttet mod tilfældige og permanente kortslutninger. En intern overtemperaturbeskyttelse (OTP) har automatisk recovery. DAA/DAB/DAC-serierne findes til fem input-busspændinger på 12V, 24V, 48V, 72V og 110VDC med et bredt udsnit af output-spændinger fra 3,3VDC til 48VDC. Hvert output kan justeres, og højere output-effekter er kompenserede med tilhørende sensorer.

DAA/DAB/DAC har af hensyn til den galvaniske adskillelse en elektrisk overgangsspænding på 1.500Vrms input-stel, 3.000Vrms input-output og 500Vrms output-stel. Serien overholder IEC- og EN60950-1 normerne for jernbaneapplikationer og imødekommer EN50155 og EN50121. DAx-serien kan også konfigureres til hårde transienter på 12V- og 28V-niveauerne efter MIL-STD-1275 og DEF STAN 61-5 samt for flyspecifikationer efter MIL-STD-704, DO-160 og ABD100. Til barske miljøer kan DAx-serien konfigureres til at opfylde MIL-STD-810 foruden jernbane-, fly- og maritime krav. EMC-ydelsen for DAx-serien er designet efter 55022 class A og kan om ønsket også udbygges til at opfylde MIL-STD-461 for udstrålet støj.

I metalkapsling er DC/DC DAx-seriens fysiske ydermål: DAA 150-500W 225mm x 61mm x 35mm; DAB 75-300W 140mm x 61mm x 35mm og for DAC 50-150W: 100mm x 61mm x 35mm.

Ifølge Martin Fredmark, vicedirektør for marketing styrker Powerbox Defense Line produkterne virksomhedens COTS/MOTS-udbud, ”når standarder ikke i sig selv er nok”. Kombinationen af et state-of-the-art design med en indbygget fleksibilitet til krævende applikationer som forsvar og aerospace gør det modulære design til en væsentlig del af Powerbox’ strategi for førende strømforsyninger.

Powerbox AC/DC Defense Line serien inkluderer fire chassiskølede modeller til applikationer mellem 150W og 1200W. AC/DC DBx-serien er også optimeret til forsyning i robuste applikationer. DBA-DBB-DBC-DBD-serierne inkluderer et input- filter, aktiv inrush-strømbegrænser samt PFC.

Input er universelt (85- til 264VAC) fra frekvenser op til 440Hz og takket være det modulære koncept kan man bestille et stort antal kombinationer af output-spændinger fra 2,0V op til 54V med konfigurationer fra et enkelt op til seks outputs.

Med sin højeffektive topologi har DBx-serien en typisk effektivitet på 85% og et lavt standby-strømforbrug. Alle produkter har en indbygningshøjdebegrænset til 40mm. De overordnede fysiske dimensioner er: DBA 1200W 255mm x 127mm x 40mm; DBB 600W 200mm x 127mm x 40mm ; DBC 300W 200mm x 82mm x 40mm og for DBD 150W 165mm x 61mm x 35mm. Alle produkter har embedded input- og output-beskyttelse (som kortslutning og strømbegrænsning) samt overtemperaturbeskyttelse med automatisk genstart.

DBx-serien er designet og bygget til de generelle IEC/EN60950-standarder og kan konfigureres til maritime AC-systemer efter MIL-STD-1399 og for ledningsbåren støj efter MIL-STD-461. De valgfri ekstra robuste udformning og konforme coating efter MIL-STD-810 er populære optioner til alle slags krævende, bærbare og mobile applikationer.

Powerbox’ Dax- og DBx-serier inkluderer optioner, der overstiger krav og standarder fra flere af de mest udfordrende markeder. Option ”M” for øget elektrisk og mekanisk robusthed dækker højere chok- og vibrationsniveauer, beskyttelse mod hårde transienter og ekstra støjfiltrering som specificeret efter MIL-STD 461E CE102, MIL-STD 1275, MIL-STD 1399-300A og MIL-STD 810E. Option ”T” inkluderer kvalificerede produkter, der garanterer fuld drift ved temperaturer ned til -40°C. For applikationer, der bliver udsat for høj fugtighed, salttåge, dieseldampe, sand, støv eller andre forureningskilder, er der option ”V”, som inkluderer konform coating. Hvis konventionskøling er påkrævet, findes der en række køleplader udviklet specielt til Dax- og DBx-serierne under betegnelsen option ”H”.

Produkter en alle RoHS-godkendte, blyfri og fremstillet med respekt for og i overensstemmelse med miljøregulativerne.

Om Powerbox
Powerbox er grundlagt i 1974 og er i dag en af Europas største virksomheder inden for strømforsyning. Med sit hovedkvarter i Sverige og lokal repræsentation i 15 lande på fire kontinenter betjener Powerbox kunder over hele verden inden for fire hovedområder, industri, medico, transport/jernbane og forsvar. Gennem sine omfattende kompetencer, erfaring og et bredt program kombinerer Powerbox rollerne som rådgiver og leverandør, og det hjælper kunderne til en bedre konkurrenceevne gennem individuelt tilpassede og optimerede strømforsyninger til kundens eksakte behov. Powerbox er anerkendt for sin tekniske innovation, som bidrager til at reducere energiforbrug samt virksomheden evne til at håndtere hele produktlevetidscyklussen, så miljøpåvirkningerne bliver mindst mulige.

For yderligere information:
Powerbox A/S
Gitte Norup, Sales Director
Tlf: 45 93 42 00
Mail: gitte.norup@prbx.dk
Web: www.prbx.com
Ref: PRBX-PR-17002

Links:
DAA: www.prbx.com/product/daa500-series
DAB: www.prbx.com/product/dab300-series
DAC: www.prbx.com/product/dac150-series
DBA: www.prbx.com/product/dba1200-series
DBB: www.prbx.com/product/dbb600-series
DBC: www.prbx.com/product/dbc300-series
DBD: www.prbx.com/product/dbd150-series

world map

Choose market:

To provide products and information related to your market, please select your preferred market. We use cookies on our website to improve your online experience. Read more about how we use cookies here.

CLOSE X

Search PRBX.com

Results