LoginSkip to content

Powerbox annoncerer branchens første bærbare Cosel-app til produktvalg

Foto: Shutterstock / Bloomicon / PRBX
Cosel markedsførrer den første mobile Product Selector App, der kan fungere på alle mobile produkter selv uden internetforbindelse.

Powerbox, der gennem fire årtier har optimeret forsyningsløsninger til krævende applikationer og som er blandt Europas største producenter af strømforsyninger, annoncerer udgivelsen af Cosels første mobile produktvalgs-app, der kan arbejde på alle mobile produkter – selv uden internetforbindelse. App’en er udviklet til at være hurtig og til at hjælpe designere gennem de vigtigste parametre, så de finder det bedste Cosel-produkt til en opgave med blot få klik.

Online-produktvælgere finder man overalt, men i mange tilfælde giver det mening at kunne vælge et produkt uden internetforbindelse. Offline-applikationer kræver masser af memory i slutbrugerproduktet, og det er selvfølgelig et irritationsmoment. Cosel har arbejdet tæt sammen med elektronikingeniører og salgsteams i udviklingen af Product Selector App’en, der er baseret på et antal enkle, men vitale parametre, der hjælper designerne til at finde en optimal strømforsyning.

Cosel Product Selector App er ligetil at bruge, og med kun få klik kan brugeren hurtigt finde et udvalg af produkter til en given applikation. App’en inkluderer også enkle beregnere og alle poduktspecifikationer i enten et grundlæggende  format eller i datablade.

Efter registrering kan man, når man arbejder på et projekt med Product Selector App gemme favoritprodukter og løsninger i en egen profil. Favoritterne lagrer derefter foretrukne valg, som hurtigt kan genkaldes uden at belaste applikationen yderligere.

Ifølge Nick Theodoris, Cosels europæiske salgsdirektør, er app’en designet til at assistere alle uanset niveau, så man hurtigt og let kan løbe gennem processen bag valget af en strømforsyning. Muligheden for at søge offline samt at lagre favoritter og sende datablade er især en kærkommen løsning, når der findes multiple muligheder til den samme specifikation. Løsninger baseret på sepcifikationer sikrer, at man vælger den bedste og mest prisoptimale løsning. Cosel er ifølge salgsdirektøren glad for at kunne tilbyde markedet et effektivt værktøj for derved at imødekomme behovene hos dagens designere af elektronikprodukter.

For at reducere størrelsen af app’en på mobile platforme er der kun lagt datablade ind i app’en. Links til supporterende dokumentation og manualer er inkluderet under ”features”, og de kan tilgås, når man er online.

Når et produkt bliver valgt og gemt i ”Favorites”, kan brugeren online også opnå en lagerstatus for valget og med det samme se, hvilke produkter, man øjeblikkeligt kan bestille, hvad der reducerer sample-tiden til en absolut minimum.

For at sikre, at brugerne altid har de nyeste opdaterede Cosel-produktinformationer online, checker Cosel Product Selector App automatisk efter de seneste lagrede data med en option på at refreshe app’en eller beholde den nuværende version. Igen er applikationen optimeret til hurtig brug, og en refresh kan udføres med datalagring på få sekunder med selv en gennemsnitlig internetforbindelse.

Cosel Product Selector App er designet i overensstemmelse med de to førende mobile platforme: Apple og Android, og Cosels app kan downloades fra de respektive App Stores. En version til MacBook-brugere er tilgængelig fra Mac App Store, og for PC-brugere er en Windows 10 App tilgængelig fra Microsoft. Windows 7 & 8 versioner kan fås gennem Cosels europæiske website.

Link:
Cosel Product Selector App

Powerbox
Founded in 1974, with headquarters in Sweden and operations in 15 countries across four continents, Powerbox serves customers all around the globe. The company focuses on four major markets – industrial, medical, transportation/railway and defense – for which it designs and markets premium quality power conversion systems for demanding applications. Powerbox’s mission is to use its expertise to increase customers’ competitiveness by meeting all of their power needs. Every aspect of the company’s business is focused on that goal, from the design of advanced components that go into products, through to high levels of customer service. Powerbox is recognized for technical innovations that reduce energy consumption and its ability to manage full product lifecycles while minimizing environmental impact. Powerbox is a COSEL Group Company.

Cosel
Cosel er grundlagt i Japan i 1969 og er blandt verdens førende designere og producenter af højtydende AC/DC-strømforsyninger, DC/DC-konvertere og støjfiltre. Med kvalitet, pålidelighed og fleksibilitet som primære fokusområder, er Cosel stolte af at udvikle nogle af branchen bedste og mest pålidelige produkter i verden. Cosel har en $284M global omsætning og beskæftiger 790 ansatte i kontorer ud over hele Japan, Asien, Europa og Nordamerika.
https://en.cosel.co.jp/corporate/

For more information
Besøg:  www.prbx.com
Kontaktperson, Gitte Norup , Sales Director
Tlf: 45 93 42 00
info.dk@prbx.com

Ref: PRBX-PR-19001-DK

Last ned som PDF: PRBX_COSEL_prod-select-app_DK_2019-01-28.pdf

world map

Choose market:

To provide products and information related to your market, please select your preferred market. We use cookies on our website to improve your online experience. Read more about how we use cookies here.

CLOSE X

Search PRBX.com

Results