LoginSkip to content

Fleksibel platform til start af lave batteriniveauer kan ses på Inno Trans

Powerbox Group, der er blandt Europas førende leverandører af strømforsyninger og førende inden for optimering af løsninger til krævende applikationer, vil demonstrere en ny serie af avancerede produkter og teknologier til jernbaneapplikationer under den kommende InnoTrans 2016.Den nye teknologiplatform er designet til at reducere time-to-market og imødekomme specifikke krav fra banestyrelserne i kraft af en ekstremt fleksibilitet i forhold til ydelsesparametrene. Det første produkt, som vil opfylde de nyeste krav, er Powerbox Low Battery Voltage Start Unit til start af batteripakkker med lave niveauern, som vil blive vist under den kommende Inno Trans.

Start Uniten bruges til at forsyne on-board elektronisk udstyr, når hovedforsyningen kommer under den minimale driftsspænding, og Low Battery Voltage Start enheden (LBVS) bliver dermed et vigtigt element i forsyningen med sin blanding af højvolt konverteringstopologier, sikkerhedskrav og optimeret power management.

LBVS’en får sin energi fra traktionsspændingen (700VDC til 1500VDC), og konverterer spændingen til et mellembusniveau på 110 VDC med garanti for en stabil spænding fra to sekunder op til 60 minutter med en peak-strøm, der specifikt for den enkelte applikation gør LBVS’en unit til hvert givent miljø. Når LBVS’en er forbundet til højvolt traktionsspændingen, skal den opfylde ganske høje isolationskrav, og forsyningen er derfor blevet designet med det for øje. Som en udvidelse af ENR280 er den nye Powerbox ENAR-LBVS platform blevet udviklet til at opfylde komplekse krav med en samtidig afkortet time-to-market for kunder, der designer nyt udstyr eller moderniserer eksisterende togsæt.

“Moderne udstyr embedded i tog kræver en specifik power-up sekvens (som check af IGBT-isolering, gate-aktivering og sikkerhedscheck), som udføres af en computer forsynet fra et hjælpebatteri. Da visse slags udstyr eller isolationsafbrydere ikke altid er off, kan hjælpebatteriet aflades til niveauer under sin sikre grænse“ siger Martin Fredmark, vicedirektør for product management. ”Uden en velfungerende LBVS er det ikke muligt at starte toget, hvorfor LBVS’en er yderst afgørende for pålidelig drift”.

LBVS er bare ét af en række produkter og løsninger der – for første gang siden Powerbox og EPLAX (opkøbt i april, 2016) har slået kræfterne sammen – er resulteret i en fælles løsning til jernbaneapplikationer som kørende udstyr (fremdrift som IGBT-styring, bremsekontrol og computere), førerkabinen (displays og kommunikationssystemer), passagerafdelingen (AC til opladere, information-displays og underholdningssystemer), bistro (mikrobølgeovne, kaffemaskiner, pengekasser og ordrecomputere), batteriladere og systemeffekt, ladere til elektrisk motorstart, magnetisering af bremser i togsættet, nulvolts startapplikationer, signallering som styring af bomme og flere andre formål.

Powerbox Group har mere end 50 års erfaring fra jernbaneindustrien, og Powerbox Group deler villigt ud af sine ideer og visioner om nye teknologier til krævende jernbaneapplikationer med præsentationen af den seneste generation af standard effektmoduler som ENAR150D og fremtidige produkter, der skal forsyne moderne bane- og transportsystemer fra 2020 og fremefter.

Mød Powerbox Group og se mere om den nye teknologi under InnoTrans 2016 – Hal 17 / stand 102.

world map

Choose market:

To provide products and information related to your market, please select your preferred market. We use cookies on our website to improve your online experience. Read more about how we use cookies here.

CLOSE X

Search PRBX.com

Results