LoginSkip to content

POWERBOX Benelux

Powerbox Benelux BV

Nijverheidsweg 126
4879 AZ Etten-Leur
The Netherlands

Phone: + 31 76 501 58 56
Fax: + 31 76 501 58 17
Email: info.nl@prbx.com

At Powerbox, we believe in constant development, which means that we value training and learning, and sharing of knowledge and practices. We also think it’s important to have fun, and
to create a relaxed environment where ideas can flourish. The knowledge and passion we bring to our work not only convert power into useable energy – they convert ideas into action.

Job openings

 POWERBOX Benelux

Business Development Manager (m/v)

De Functie:
Als Business Development Manager ben je werkzaam vanuit onze vestiging in Etten-Leur (NB). Vanuit hier en vanuit huis bedien je onze klanten in de Benelux. Je benadert en verwerft nieuwe klanten en vergroot de omzet en productenpakket bij bestaande klanten. De nadruk ligt vooral op het benaderen van nieuwe prospects door middel van een planmatige en gestructureerde aanpak. Je hebt een belangrijke rol in het vergroten van de naamsbekendheid van Powerbox en begeleidt klanten graag in de keuze voor de juiste oplossing. Tijdens een project heb je een hoofdrol in het begeleiden en managen van het traject. Van offerte tot aan vrijgave van de voeding behoren tot je taken. Je verdiept je continue in de ontwikkelingen in de branche en speelt hier proactief op in. Daarnaast volg je de technische ontwikkelingen op de voet. Je werkt samen met je team en rapporteert rechtstreeks aan de Sales Director Benelux.

Klik hier voor de volledige functiebeschrijving:
Functieprofiel BDM V2017-1 PRBX Final


 POWERBOX Benelux

Account Manager (m/v)

De Functie:
Als Account Manager ben je werkzaam vanuit onze vestiging in Etten-Leur (NB). Vanuit hier en vanuit huis bedien je onze klanten in de Benelux. Je benadert en verwerft nieuwe klanten en vergroot de omzet en productenpakket bij bestaande klanten. De nadruk ligt vooral op het uitbouwen en vergroten van het omzetdeel bij huidige klanten. Dit doe je door middel van een planmatige en gestructureerde aanpak. Je hebt een belangrijke rol in het vergroten van de naamsbekendheid van Powerbox en begeleidt klanten graag in de keuze voor de juiste oplossing. Aftersales en projectbegeleiding horen tot de standaard taken en je verdiept je tot in de wortels van de klant en haar organisatie. Tijdens een project heb je een hoofdrol in het begeleiden van het traject. Van offerte tot aan vrijgave van de voeding behoren tot je taken. Je verdiept je continue in de ontwikkelingen in de branche en speelt hier proactief op in. Daarnaast volg je de technische ontwikkelingen op de voet. Je werkt samen met je team en rapporteert rechtstreeks aan de Sales Director Benelux.

Klik hier voor de volledige functiebeschrijving:
Functieprofiel AM V2017-1 PRBX Final

Press releases

2017-09-25
Batterij back-up systeem van Powerbox voor snelle upgrades van railsystemen
PRBX_Battery-Backup-Unit-System_NL_PR_170925

world map

Choose market:

To provide products and information related to your market, please select your preferred market. Read more about our privacy policy here.

CLOSE X

Search PRBX.com

Results